Kattentrimbus logo

Opleiding tot kattentrimmer

Wil je ook het vak van kattentrimmer uitoefenen? Of ben je al een tijdje werkzaam als trimmer en wil je jouw kennis weer aanvullen met de laatste ontwikkelingen? Misschien wil je als eigenaar gewoon gedegen kennis hebben van de vacht van jouw kat?

Kies dan voor de zelfstudie “kattentrimmen in de praktijk” of de complete vakopleiding kattentrimmen in de praktijk van Cats Class. Een uitgebreide opleiding of een hele mooie aanvulling op jouw werk als hondentrimmer. Makkelijke videolessen en uren aan filmmateriaal van allerlei trimbehandelingen waarmee je genoeg ervaring en nieuwe tips en trics opdoet. Deze opleidingen zijn ook zeer geschikt voor de katteneigenaar die net even iets meer wil begrijpen van de vacht en hoe deze verzorging ingezet kan worden!

 trimmen vacht maine coon

 

cats class

Schrijf je vandaag nog in en krijg 100,- euro korting op de vakopleiding met kortingscode “HennieSchuitVakopleiding” of 50,- euro korting op de zelfstudie met kortingscode “HennieSchuitZelfstudie”.

 

 

 

Is online les volgen niet jouw ding? Kijk dan eens bij Huisdier Kennis instituut in Bunnik en schrijf je in voor een klassikale opleiding tot kattentrimmer! Deze vakopleiding bestaat uit 5 klassikale lesdagen en je gaat mee met een stage van minimaal 6 katten. Deze stage kan je dus ook doen bij mij in de Kattentrimbus!